Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szecsődi Karcsi (megasztár 4) Rúdtáncos volt!

2010.10.02

Azt hittük, hogy a magyar férfi Lady Gagaként emlegetett énekes a latex ruhás klipje után már nem tud újat mutatni, de mégis: ezúttal arról mesélt, hogy korábban go-go táncosként is szerencsét próbált már!

 

"Korlátok nélkül szeretek alkotni, és mindent fel merek venni. Most is szét van szaggatva a gatyám, alatta pedig egy cirkuszi bohócruhát viselek. Mindek határokkal élni?! Annyi olyan korlát van, ami feszélyezi az embert a mindennapjaiban..." - meséli a tabutv.hu riporterének Szecsődi Karcsi, aki nem csak az öltözködésében extrém.

"Nagyon-nagyon sok ismert arc csinál itthon olyan dolgokat, amik nem feltétlenül jó nekik, mer például nincs hozzá tehetségük... Ezek alapján azt hiszem, hogy én például simán levetkőznék egy férfimagazinnak. Persze viszonylag kicsi rá az esély, hogy egy Playboy fel fog erre kérni, de hát viccből miért ne?!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Megasztár csillaga, aki nemrég például videoklipjével verte ki a biztosítékot. A felvételeken akkor Karcsi Nkuya Sonia kíséretében látványos sminkben és latex ruhában táncol, a videó pedig az interneten órák alatt többszázezer emberhez jutott el.

Szecsődi Karcsi nem áll meg a botrányos beszólásoknál és az extrém öltözködésnél: a jövőben fétis show-ban és rúdtáncos produkcióban is szerepelne.

"Még nem nagyon mondtam senkinek, de én korábban dolgoztam már férfi go-go táncosként! Ez egy kicsit durva, de én nagyon imádtam. Mindez még a Megasztár előtt történt, és egy régi ismerősöm apukája volt egy go-go klub tulajdonosa, és ott hétvégenként táncolgattam! Még most is visszamennék, ha nem lenne ciki" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szecsődi Karcsi, aki imádta a rúdtáncos munkát.

további videók > > > 1 2 3 4 5 www.tabutv.hu